برگر یکی از پرطرفدارترین آیتم های منو های فست فود ها و رستوران هاست که بیرون بر زیادی هم دارد. در حال حاضر برای پک کردن برگر و دلیوری آن تا دست مشتری عموما از جعبه های برگر استفاده می شود که آمار خرید جعبه برگر نیز گویای این است که این نوع بسته بندی امتحان خود را پس داده و مورد پسند عموم مشتریان واقع شده است.
اما امروز با در نظر گرفتن نقش اینترنت در راحتی خرید های روزمره و حتی خرید های کاری و صرفه جویی در زمان، خرید های اینترنتی بیش از پیش افزایش یافته است. این به معنای کسب اعتماد بیشتر مشتریان توسط فروشنده های غیرحضوری است که در مقابل آن ، تعهد فروشنده به مشتری را می طلبد.
خرید جعبه برگر
روزانه حجم زیادی از خرید جعبه برگر توسط صاحبان فست فود ها و رستوران ها بصورت تلفنی و اینترنتی ثبت سفارش می شود. که با مواد اولیه با کیفیت و مناسب این صنعت به پروسه ی تولید و چاپ سپرده می شود. سفارشات پس از تولید در اسرع وقت در مسیر تحویل به مشتری قرار می گیرند.
فلذا با این تفاسیر متقضیان خرید جعبه برگر می توانند با صرف کمترین زمان برای خرید، محصولاتی با کیفیت مطلوب و با قیمت مناسب و ارزان را در محل خود تحویل بگیرند.
تاریخچه برگر
اصطلاح همبرگر در اصل از هامبورگ، دومین شهر بزرگ آلمان گرفته شده است. همانند فرانکفورتر و وینر که نام هایی دیگر از غذاهایی مبتنی بر گوشت هستند که از نام شهرهای فرانکفورت و وین در آلمان گرفته شده است. بعدها همبرگر به واژه ای مستقل و تبدیل به برگر شد.
اشاره ای به “استیک هامبورگ” در اوایل سال 1884 در مجله بوستون وجود دارد. مقاله ای در مورد “اتومبیل ساندویچی” نوشته شد که بخشی از آن به این ترتیب بود: یکی از محبوب ترین ها که فقط پنج سنت قیمت دارد، ساندویچ استیک همبرگر است ، گوشتی که در ظروف کوچک آماده و قالب گیری می شود و در حالی که منتظر می مانید روی آتش و بنزین پخته می شود.
به گفته رزا دلاورو ، نماینده كنگره كنكتیكات ، همبرگر ، یك تكه گوشت چرخ شده بین دو برش نان ، برای اولین بار در سال 1900 توسط لوئیس لاسن ، مهاجر دانماركی ، مالك رستوران لویی لانچ در نیوهاون ، در آمریكا ارائه شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.